Event i Kalmar med omnejd

Företagsevent, publika event & gruppaktiviteter kring Kalmar

Planerar ni företagsevent, kickoff, konferens, firmafest, jubileum eller svensexa / möhippa i Kalmar, på öland eller Nybro? Då har du hittat rätt. Didgeridoo event & aktvitet AB arbetar i Kalmar med evenemang i alla dess former. Den röda tråden och vår nisch är ett av Sveriges största utbud av roliga och givande aktiviteter.

Didgeridoo arbetar till 100 procent mobilt vilket innebär att allting vi har och gör utgår från tanken att kunna sätta upp i stort sett vart som helst. Hos er, vid er festlokal, konferenslokal, skola, köpcenter etc. Vi är helt flexibla och vana vid att anpassa oss efter rådande omständigheter. Har ni inga preferenser vad gäller vart ni vill hålla till så har vi vårt alldeles egna Kalmar Aktivitetscenter att ta emot er på.

 

Företagsevent & gruppaktiviteter

Vi älskar aktiviteter och vågar nästan säga att vi har något för alla. Kick off, företagsevent, konferens, fest eller svensexa, möhippa. Nedan kan du Klicka dig vidare till våra gruppaktiviteter.

Kickoff konferens Svensexa möhippa sumobrottning segway växjö

Klicka på bilden för att komma direkt till våra gruppaktiviteter.

 

Kalmar Aktivitetscenter - Vårt ställe för er

På 5 min avstånd till Kalmar hittar vi en oas i lantlig miljö. För varje år hittar fler och fler storgrupper ut till vårt egna ställe, av oss kallat KAC. Vi har här gott om utrymme för aktiviteter både inne och ute tillsammans med ett stort topptält för matgäster på ca 100 kvm. Boka en rolig aktivitet på KAC i skön avskild miljö med en grillkock som ser till att ni inte går ifrån bordet hungriga. Kanske westerntema i år? Välkomna hem till oss!

Kalmar aktivitetscenter - femkamp paintball segway för kickoffer svensexor möhippor och konferenser

Klicka på bilden för att komma direkt till Kalmar AC:s hemsida.

 

Publika event, jubileum, skolavslutningar, köpcentrum

Förutom aktiviteter för grupper arbetar vi i lika stor utsträckning med aktiviteter som t ex Segwaybana, mekanisk tjur, pool med vattenbollar vid köpcentrum, stadsfester, öppet hus där man vill locka eller behålla besökare. Vi har en hel uppsjö med olika roliga aktiviteter som vi älskar att använda. Vi har världens roligaste jobb och tycker om att visa det.

 

Jubileum event kickoff ungdomsevent stadsfest

Klicka på bilden för att komma direkt till aktiviteter för publika evenemang.

 

Pdf för utskrift (grupper och publika event)

Ladda ner vår fina pdf med aktivitetsförslag för företagsgrupper, du klicka på den översta bildraden nedan. För dig som är ute efter uppslag för publika event (köpcenter, jubileum, öppet hus etc) klickar på den andra bildraden nedan.

Didgeridoo pdf presentation företagskoncept för kickoff, event, sommarfest, teambuilding

Pdf för publika event - hoppborgar, hinderbanor, rutschkanor, VR, mekanisk tjur, segway

 

Vårt aktivitetsutbud för grupper & event i området kring Kalmar

Närmast nedan hittar du info om våra aktiviteter för grupper som ofta bokas vid kickoff, konferens, sommarfest etc. Lite längre ner hittar du priser, bilder och information om våra färdiga paket samt utrustning för publika evenemang såsom stadsfest, jubileum, öppet hus etc.

 

Instruktörsledda aktiviteter i Kalmar

Nedanstående aktiviteter håller vi i med egen personal, för att säkerställa kvalitet och utövarens säkerhet. Kolla igenom förslagen och se vad som kan passa er. Vi kan även sätta ihop ett eget förslag just för er grupp. Kontakta oss så tar vi fram den bästa sammansättningen av aktiviteter för ert gäng!

Femkamp

Den vanligaste aktiviteten vi arrangerar är femkamp vilket oftast passar väldigt bra eftersom alla får någon gren som passar honom eller henne. Sumobrottning för den starke, Segway för teknikern, Bungyrun för den smidige och snabba, Pilbågsskytte för den med känsla och Gladiator för den med bäst balans, teknik och styrka.

Femkamp med Sumobrottning, Segway, Pilbågsskytte, Bungyrun och Gladiator kostar 600 kr per person och tar ca 2 timmar.
Minimiantal: 12 pers.

Tillval:
Bumpers fotboll för 200 kr/person. Sumofotboll för 100 kr/person.

 

Fem-/tiokamp för stora grupper

Vi har tagit fram ett koncept som passar för stora grupper (40-300 pers) som vi kör över hela Sverige då problemet för stora grupper med traditionella femkamper är att det blir för mycket inaktiv tid. Med vårt koncept tävlar alla lag samtidigt och man möter ett nytt lag vid varje gren.

Riktpris per deltagare: 280 kr + moms

Företagsfest, sommarfest, firmafest i Kalmar, nybro, mönsterås

femkamp, kickoff, konferens, Kalmar, nybro, karlskrona, mönsterås

segway, aktiviteter, företag, fest, kalmar, mönsterås, nybro, karlskrona

Teambuildande mobilspel -
Green hat challenge, Code break eller Dinner game!?

Didgeridoo är stolta leverantörer av dem interaktiva mobilspelen Green hat challenge, code break och dinner game m fl.

Green hat challenge är en lättsam och kul aktivitet. Den är energifylld och varierande där ni tar er runt i närområdet och löser uppdrag. Det kan vara allt från ett fotouppdrag till att ni får hitta något i er omgivning för att lösa upp nya utmaningar. Det finns fler uppdrag än ni kommer att hinna med, så se till att välja de uppdrag som gynnar er grupps färdigheter mest!

Code break
30 koder är gömda i er omgivning, hitta dem och använd koden för att låsa upp kniviga uppdrag! Kodjakten är en fartfylld aktivitet där ni får jobba i lag och använda er samarbetsförmåga under tidspress. Allas ögon behövs för att klara av att hitta så många koder som möjligt. Ni har bilder på olika platser, hitta platsen och den specifika koden. Klockan tickar, ni har 45 minuter på er att hitta så många som möjligt!

Pris från: 495 kr/person + moms.

Dinner Game är en bra ice breaker till en företags-/konferensmiddag. Spelet är i två heat, 2 gånger 12 minuter, där första heatet är innan förrätten och andra heatet innan huvudrätten. Så lagom till huvudrätten kommer in så utses ett vinnande lag.

Varje lag får en surfplatta full med frågor och uppdrag. Under dessa 12 minuter ska nu lagen få så mycket poäng som möjligt, lag med flest poäng efter två heat vinner.

Pris från: 400 kr/person + moms.

teambuilding, roliga aktiviteter, företag, Kalmar med omnejd

mobilspel, aktivitet konferens, företagsaktivitet

mobilspel, konferensaktivitet

sammarbetsövning, teambuildande, aktiviteter kalmar, nybro, karlskrona, mönsterås

 

 

Lådbilsbygge & rally

Ett Lådbilsrally är en mycket uppskattad, kreativ, gruppstärkande och kul aktivitet. Den här typen av arrangemang har också fördelen av att den är mycket platsflexibel och publikvänlig.

Varje lag ges exakt samma förutsättningar, byggmaterial och verktyg för att på sitt eget kreativa och fantasifulla sätt bygga en unik lådbil.

Under tiden ni bygger era bilar kommer ni att få genomföra olika roliga och utmanande uppdrag där ni kan vinna priser som ger er fördelar i själva byggandet.

Det här är en mycket bra aktivitet för att stärka lagandan och bara ha riktigt kul. Entusiasmen är stor och många gånger förvånar arbetskamratens finurliga uppfinningsrikedom omgivningen, smart!

Byggandet är tidsbegränsat och när de olika lådbilarna står klara är det dags att testa deras körduglighet i det efterlängtade lådbilsrallyt.

Må bästa bil segra!

Pris från: 495 kr/person + moms.

Lådbilsbygge och lådbilsrally i kalmar, torsås nybro mönsterås

Lådbilsbygge och lådbilsrally kalmar, torsås nybro mönsterås

Exklusiv 3-kamp

Medans sumofotbollsturneringen är igång har vi segwaybanan öppen för övning inför kommande lagstafett. Finalen är supertaggad och utlovar ofta ledarskiften.

Exklusiv 3-kamp med sumofotbollsturnering, Segwayrace (individuellt och lagstafett) samt hinderbanefinal kostar 500 kr.

För lugnare grupper byter vi ut den avslutande hinderbana mot en lugnare gren som t ex pilbågsskytte, samarbetsstation eller liknande.

Pris: 600 kr/person
Inklusive uppblåsbar spelplan. Minsta antal är 10 pers.

Sumofotboll, sumobrottning, kick off, konferens, sommarfest Kalmar

segway, svensexa, möhippa kalmar, nybro, karlskorna, mönsterås

VR - Virtual Reality med HTC Vive

Virtual Reality innebär att man med hjälp av en dator och ett headset går in i en helt ny värld. En magisk värld, en rolig värld, en läskig värld eller kanske en kreativ värld, du väljer själv!

Fantastiskt häftig aktivitet som skapar massor av intresse till ert After Work, ert event eller kanske er monter. Visa att ni är med i tiden och bjud på en grymt häftig upplevelse!

Hyra 1 kit: 7 000 kr + moms + personal
Hyra 2 kit: 11 000 kr + moms + personal
Vår personal kostar 400 kr/h.

Inkluderar: Dator, HTC-Vive VR-headset, racingbilstolar med ratt, proffsig tygbeklädd monter, projektor/TV.


 

Mobilt Game Center

Förvandla er yta (lager, kontor etc) till ett eget mobilt Game Center. Vi tar med aktiviteterna och ni står för ytan.

Exempel på innehåll:
VR - Ett dedikerat kit för bilspel med racingstolar.
VR - Ett dedikerat kit för rörliga spel.
Skyttesimulator - Verkligt och skitkul
Ett klassiskt Wii med dansmattor
Mekanisk tjur
Segwaybana
Flipperspel - En klassisk aktivitet som aldrig går ur tiden.

Pris: Kontakta oss för offert.

Skyttesimulator hyres i borås

Virtual Reality VR bilstolar VR vs projektor och rörligt spel

Virtual Reality VR htc vive med Didgeridoo


bullride till cowboytemat i borås

Fäktning

Fäktning är en väldigt rolig och annorlunda aktivitet som passar perfekt i samband med er konferens, kickoff, firmafest eller med ditt kompisgäng.

Inom fäktning finns tre olika vapen: Värja, Florett och Sabel. Värjan som vi kommer att fäktas med är det längsta vapnet av dem tre och det vapen som kräver mest klurighet och taktik.

Efter en kort genomgång av hur fäktning och vapnet fungerar samt några tips om hur man bäst sätter en stöt (= 1 poäng) startar utmaningen.

Pris: 500 kr/person exkl. moms. Minsta antal 15 personer.

eventfäktning Kalmar, aktivitet, företagsfest konferens, kick off

eventfäktning Kalmar, aktivitet, företagsfest konferens, kick off

Mekanisk tjur "Bullride"

Ett populärt tema på festen är cowboytemat och där finns det inget som passar så bra som den mekaniska tjuren eller ”bullride”.

I konceptet finner ni ytterligare cowboyinspirerade aktiviteter såsom skyttesimulator samt lassokastning med äkta lassorep.

Pris från: 500 kr/person + moms.

 

julfest, jultema, mekanisk tjur, julbord, julaktiviteter, jul, rudolf, rudolf med röda mulen kalmar

Ska ni ha julfest?

Vad passar då inte bättre än vår mekaniska Rudolf med röda mulen för att höja upplevelsenivån på er fest.

Så vill ni ge era kollegor ett gott skratt på julfesten, boka Rudolf!

 

mekanisk tjur i trädgård

skyttesimulator 3-kamp

Lassokastning mot tjur

Body zorb eller sumofotboll

Vilka grejer det finns alltså.. Vi kunde bara inte motstå när dessa bumperz/body zorbs kom ut på marknaden. Aktiviteten består av uppblåsbara bollar som man kan använda till att spela fotboll i, rulla runt, tacklas och ha skoj. Bollen har luftspalt rakt igenom där du är. Man kommer snabbt i bollen genom att trä den över huvudet. Man har en sele kring axlarna och handtag att hålla i. Denna boll ger dig ett skyddshöjle så att ni kan spela fotboll och tacklas utan att göra illa er. Det ser även otroligt fånigt och roligt ut för dem som tittar på.

Pris: 500 kr/person
Inklusive uppblåsbar spelplan. Minsta antal är 10 pers.

body zorbfotfboll, fotbollsavslutning, roliga aktiviteter, kalmar, nybro

sumofotboll, fotboll, sumobrottning, kalmar

Segway

Segway är ett eldrivet fordon som känner av var du har din tyngdpunkt. Lutar man sig framåt så åker den framåt, lutar man sig bakåt så åker den bakåt. Extremt lätt att lära sig och jättekul fordon att köra. Ett riktigt framtidsfordon!

 

Segwayrace eller stafett

Vi sätter upp en bana med olika sorters hinder som passar för er grupp. Fördelen är att det går att sätta upp en tävling i stort sett vart som helst.

Pris: 6000 kr + moms (15-30 pers).

Segway kalmar, nybro, mönsterås och karlskrona

Vattenaktiviteter - Action eller mys?

Ge ert gäng ett par timmar på vatten med några aktiviteter som dom alltid kommer att minnas.

Troligtvis är det första gången dem testar på Stand Up Paddle. Vi kommer till er med några olika sorters vattenaktiviteter som t ex SUP, kajak, kanot. Vi ger oss av och låter succesivt er grupp växla flytdon med varandra så att alla får prova på allt.

Vi kan såklart även spetsa till med tävlingar eller ytterligare aktiviteter som vattenbollar eller trampbåtar.

Pris: 500 kr/person + moms
Inklusive flytdon, flytväst, våtskor. Minsta antal är 12 pers.

 

 

 

stand up paddle, paddling, kajak, kanot, kanadensare, vatten kalmar, nybro, karlskrona, mönsterås

Stand up paddle vid kalmar slott, mobil aktivitet över hela sverige

Upp till toppen

Paketpriser på aktivitetsutrustning till ert evenemang

Vi erbjuder paket med utrustning för att hyra och använda med egen personal samt paket med både vår och er personal. Självklart utbildar vi er personal på respektive aktivitet så att den utnyttjas till fullo och så att ingenting går sönder.

Nedanför paketpriserna hittar ni en djupare beskrivning av varje enskild aktivitet. Tveka inte på att be om offert om ni vill pussla ihop ett eget paket eller vill ha offert på någon enskild utrustning. Angivna priser är exklusive moms.
Maila: rapp@didgeevent.se eller ring 070-7290625.

Transport, rigg & riv ingår i nedan paket

I samtliga av nedan paketpriser ingår transporten till och från ert evenemang samt riggning och rivning av utrustningen.

 

 

Transport, rigg och riv ingår hos didgeridoo event och aktivitet ab

Publikt 1 - 10 000 kr (Ord. 14 100 kr)

Ett mindre men väldigt bra paketerbjudande. Aktiviteterna syns väl och lockar besökare till evenemanget samtidigt som dem är enkla att hantera för er personal.

Segway är väldigt populärt och lockar alltid! Hinderbanan är mångsidig och aktiverar både barn & ungdomar. För äldre kids så kör man tävling. För dem yngre använder man den som en kombinerad hoppborg & rutchbana med spännande tunnlar.

Följande utrusting & arbete ingår:
- Transport ToR
- Riggning & Rivning
- Sumobrottning, barn eller vuxenstorlek

Inkl matta och dräkter.
- Hinderbana

Inkl. 2 st fläktar.
- Segway & bana

Behövs från er:
El 220 V (vanligt uttag)
3 st personal som klarar av både sumobrottningen, hinderbanan & segway. Vi utbildar i så fall er personal på segway så de känner sig säkra.

 

Hinderbana 12 m hoppborg Växjö, Kalmar

Segway event Växjö

Barnsumobrottning event Växjö, Kalmar

Publikt 2 - 11 000 kr (Ord. 16 600kr)

Ni får väldigt uppmärksamhet för pengarna. Aktiviteterna syns väl och lockar besökare till evenemanget samtidigt som dem är enkla att hantera för er personal.

Följande utrusting & arbete ingår:
- Transport ToR
- Riggning & Rivning
- Sumobrottning, barn eller vuxenstorlek

Inkl matta och dräkter
- Combohoppborg
Inkl. 1 fläkt
- Hinderbana

Inkl. 2 st fläktar
- Gladiator jättetopsfight
Inkl. 1 st fläkt

Behövs från er:
El 16 ampere 3-fas.
3 st personal till gladiator, combohoppborg och hinderbanan. Aktiviteterna står helst i anslutning till varandra.

 

hoppborg med rutschkana

 

 

 

Sumobrottning Didgeevent svensexa, möhippa, kickoff Kalmar, Karlskrona, Växjö

Jättetops publikt event Kalmar

Hinderbana 12 m hoppborg Växjö

Publikt 3 - 15 000kr (Ord. 20 700kr)

Ett roligt och bra paket som vi hyrt ut åtskilliga gånger där man får väldigt mycket för pengarna. Aktiviteterna syns väl och lockar besökare till evenemanget samtidigt som dem är enkla att hantera för er personal. Paketet innehållar olika typer av aktiviteter för att attrahera maximalt antal besökare till ert evenemang.

Följande utrustning & arbete ingår:
- Transport ToR
- Riggning & Rivning
- Sumofotboll eller Bumper fotboll
Inkl. 1 fläkt, uppblåsbar plan & 4 st sumodräkter eller body zorbs
- Hoppborg fotboll
Inkl. 1 fläkt
- Hinderbana
Inkl. 2 st fläktar
- Segwaybana eller Vattenzorbboll i pool.

Behövs från er:
El 16 ampere 3-fas.
1 el 2 st personal till sumofotbollen.
1 st personal till både hoppborgen o hinderbanan om aktiviteterna står i anslutning till varandra.
2 st personal vid vattenzorbbollen (1 person on ni väljer Segway).

 

Vattenzorbboll vid event

fotboll med sumodräkter Växjö, Karlskrona, Kalmar, Nybro, Mönsterås

Body zorb, bumper ball fotboll vid öppna/publika event

uppblåsbar hinderbana vid publika event

hoppborg fromad som en fotboll

 

Publikt 4 - 20 000kr (Ord. 26 200kr)

Ett bra paket där man även får väldigt mycket för pengarna. Aktiviteterna syns väl och lockar besökare till evenemanget samtidigt som dem är enkla att hantera för er personal. Paketet innehållar olika typer av aktiviteter för att attrahera maximalt antal besökare till ert evenemang.

Följande utrustning & arbete ingår:
- Transport
- Riggning & Rivning
- Sumofotboll eller Bumper fotboll
Inkl. 1 fläkt, uppblåsbar plan & 4 st sumodräkter eller body zorbs.
- Bungyrun
Inkl. 1 fläkt och selar
- Hinderbana
Inkl. 2 st fläktar
- Gladiator jättetopsfight
Inkl. 1 st fläktar
- Segwaybana eller Vattenzorbboll i pool.

Behövs från er:
El 16 ampere 3-fas.
1 el 2 st personal till sumofotbollen.
3 st personal till gladiator, bungyrun o hinderbanan.
2 st personal vid vattenzorbbollen (1 person on ni väljer Segway).

vattenbollar i pool

 

bungyrun på publika evenemang

Gladiatorarena hos didgeridoo event

sumofotboll publika event över hela sverige

 

Upp till toppen

Aktivitetsutrustning för evenemang

Vi erbjuder även alternativ för att hyra och använda med egen personal. Självklart utbildar vi er personal på respektive aktivitet så att den utnyttjas till fullo och så att ingenting behöver gå sönder. Vi erbjuder såklart även hjälp med transport, rigg/riv.

Vattenbollar i pool

Hyra per boll: 3000 kr/dag ex. moms
Hyra pool 4x6 m: 2000 kr/dag ex moms
Hyra pool 6x8 m: 3000 kr/dag ex moms

Det går att köra 2 bollar samtidigt i den mindre poolen och 3 samtidigt i den större.

Ni går in i vattenbollen och vi fyller den med luft och stänger igen. Sedan kan ni gå, springa, flyta, tumla runt på vatten. Dem populära vattenbollarna i fri tillgång vid ert event kommer att gör barn och ungdomar ”bananas”. Räkna med full rulle vid denna aktivitet.

Funderar ni på att boka denna aktivitet men saknar sjö eller hav? I s f har vi en lösning i form av en uppblåsbar pool som kan riggas i stort sett vart som helst. Det som krävs är tillgång till vatten i slang och ström för att kunna blåsa upp poolen.

Vattenbollen är en grym publikfriare på alla stadsfester.

Vattenzorbboll vid event, Kalmar, Växjö,

Vattenbollar i uppblåsdbar pool

 

VR - Virtual Reality med HTC Vive

Virtual Reality innebär att man med hjälp av en dator och ett headset går in i en helt ny värld. En magisk värld, en rolig värld, en läskig värld eller kanske en kreativ värld, du väljer själv!

Fantastiskt häftig aktivitet som skapar massor av intresse till ert After Work, ert event eller kanske er monter. Visa att ni är med i tiden och bjud på en grymt häftig upplevelse!

Hyra 1 kit: 7 000 kr + moms + personal
Hyra 2 kit: 11 000 kr + moms + personal
Vår personal kostar 400 kr/h.

Inkluderar: Dator, HTC-Vive VR-headset, racingbilstolar med ratt, proffsig tygbeklädd monter, projektor/TV.

 

Mobilt Game Center

Förvandla er yta (lager, kontor etc) till ett eget mobilt Game Center. Vi tar med aktiviteterna och ni står för ytan.

Exempel på innehåll:
VR - Ett dedikerat kit för bilspel med racingstolar.
VR - Ett dedikerat kit för rörliga spel.
Skyttesimulator - Verkligt och skitkul
Ett klassiskt Wii med dansmattor
Mekanisk tjur
Segwaybana
Flipperspel - En klassisk aktivitet som aldrig går ur tiden.

Pris: Kontakta oss för offert.

 

Virtual Reality VR bilstolar VR vs projektor och rörligt spel

Virtual Reality VR htc vive med Didgeridoo

Skyttesimulator hyres i borås

Mekanisk Tjur

Hyra:
6 000 kr för 3 h + moms + instruktörstid på plats.

Sitt kvar så länge som möjligt. Tjuren går upp och ner, runt runt och plötsligt vänder den håll.

Försök sitta 15 sekunder på Cowboy mode...

Värt att veta är att mekaniska tjurar sedan januari 2012 klassas som tivolianordning och skall då även besiktigas som sådan. Vår tjur är besiktigad och godkänd.

Mekanisk tjur, kick off, konferens och  publika event, aktiviteter över hela sverige

Sumofotboll

Hyra: 6 500 kr

Inkl. 6 dräkter, uppblåsbar fotbollsplan o boll plus 1 fläkt för uppblåsning.

Fotboll har ju alla spelat, dock ej iförda tjockisdräkter. 3 mot 3 möts i en match som är minst lika rolig att se på som att spela.

sumofotboll ger alltid glada miner

Uppblåsbara Hinderbanor

Hyra: 6 500 kr / 7500 kr (15 resp 18 m)
Inkl. 2 fläktar för uppblåsning

Vi har hinderbanor 15 m respektive 18 m.

Ta dig över, under, förbi, igenom den uppblåsta hinderbanan på snabbast möjliga tid. 2 personer tävlar paralellt mot varandra i banan samtidigt.

hinderbana 17m lång, rutsch och klättra

Clown rutschkana
5 m djup x 6 m bred x 6 m hög

Hyra: 5 000 kr

Inkl. 2 fläktar för uppblåsning.

OBS! Tung rackare, krävs 2 man.

Klättra upp för stegen på sidan till clownen och åk ner för den läskiga rutchkanan.

rutschkana för barn 6m hög

Rutschkana
6 m djup x 4 m bred x 5 m hög

Hyra: 3 000 kr

Inkl. 2 fläktar för uppblåsning.

Denna nya och färgglada rutschkana syns på långväga avstånd och lockar alla kids. Dem springer runt, runt, runt.

Rutschkana 5 m hög

Hoppborg med regnskydd
4 m djup x 3 m bred x 2,5 m hög

Hyra: 4 000 kr

Inkl. 1 fläktar för uppblåsning.

Hoppborgen är perfekt för de minsta barnen och är även ett säkert kort ifall det blir regn.

liten hoppborg med regnskydd

Combohoppborg
6 m djup x 5 m bred x 4 m hög

Hyra: 4 000 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

Barnens nya favorit med kombinerad hoppborg och rutschkana.

 

 

hoppborg med rutschkana, combohoppborg

Fotbollshoppborg
4 x 4 m

Hyra: 3 000 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

Titta även på Mervärdespaketet Barnkalassläpet.

Den uppblåsbara fotbollshoppborgen är en klar favorit både bland föräldrar och barn. Föräldrarna behöver bara stå vid ingången och hålla koll då övriga fönster är täckta av nät.

Hoppborg fotboll uthyres

Bungyrun

Hyra: 5000 kr

Inkl. 1 fläkt fär uppblåsning.

I Bungyrun är man fäst med ett stretch-rep i ryggen. Man försöker streta sig så långt som man kan för att sedan sätta dit klossen på mittsträcket. Efter man har släppt är det bara att njuta av flygturen baklänges.

Denna gren fungerar också väldigt bra som tävlingsgren med resultat då vi har en längdmarkering längsmed mittfållan.

Bungyrun, bungy, publika event, didgeridoo event & aktivitet

Prickskytte
7 x 4 x 4 m

Hyra: 3500 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning och 1 boll.

En färdig anläggning för prickskytte med mål.

prickskytte fotboll

Gladiator Jättetopsfight

Hyra: 3 500 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

I gladiator är det fight med skumfyllda jättetops på en uppblåst matta.

Gladiator i kombination med ansiktsmålning är poppis på alla barnkalas. Petra vår barnaktivitetsledare kommer gärna till er!

Kostnad: 700 kr/h inkl. ansiktsfärg

Gladiator Jättetopsfight med Didgeevent

Dubbel Gladiator jättetopsfight

Hyra: 5 000 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

I denna dubbel gladiator är det fight med luftfyllda jättetops på en uppblåst matta. Perfekt på ett publikt evenemang då aktiviteten kan ta flera kids på samma gång.

 

dubbel gladiatorarena

Wrecking Ball

Hyra: 5 000 kr

Inkl. 2 fläktar för uppblåsning.

I Wrecking Ball gäller det att få ner sina motståndare från deras platå med hjälp av en stor boll som hänger i ett rep i mitten av den uppblåsta spelplanen.

wreckingball upplåsbar

Bouncy Boxing

Hyra: 5 000 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

I Bouncy Boxing är det fight 1 mot 1 med stora boxinghandskar i en uppblåst boxingring.

Bouncy Boxing med Didgeevent

Hoppborg med sidoskydd
4 x 4 m

Hyra: 3 000 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

 

hoppborg hoppslott kalas växjö

Uppblåsbart aktivitetstält
8 m i diameter

Hyra: 4 000 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

Ett 6-bent uppblåsbart tält som lämpar sig mycket bra som exra skydd för aktiviteter när vädret är ostabilt, som exempelvis regn- eller solskydd.

Tältet är 8 meter i diameter och kan sättas upp med vit duk (bild till höger), eller fotbollsduk.

Aktivitetstält 8 meter i diameter

Sumobrottning

Hyra publikt evenemang: 2 000 kr
Hyra företag eller privat event: 1 500 kr
inkl. hjälm och matta.

I sumobrottning vinner den som lyckas bibehålla balansen medans han/hon får sin motståndare på fall. Lika rolig att se på som att utföra, en given succé!

Sumobrottning växjö Didgeevent svensexa, möhippa, kickoff

Barnsumobrottning

Hyra: 2 000 kr
inkl. hjälm och matta.

I sumobrottning vinner den som lyckas bibehålla balansen medans han/hon får sin motståndare på fall.

Barnsumodräkterna passar kids över 7 år och är helt otroligt uppskattade. Det är svårt att hålla sig för skratt när barnen ser varandra i full sumomundering.

Barnsumobrottning växjö event

 

Didgeridoo är rankade etta i Sverige på Rejta.se

Vi på Didgeridoo Event & Aktivitet AB är oerhört stolta över att vara rankade nr 1 i hela Sverige i aktivitetskategorin och 3:e plats i kategorin för Event. Vi vill tacka våra kunder för era snälla ord och lovar att fortsätta kämpa för att bibehålla ert förtroende! Klicka för att komma till Didgeridoos sida på Rejta.se - Sveriges största ranking och bedömningssajt.

Didgeridoo Event & Aktivitet är etta i Sverige på Rejta.se

 

Genomförda evenemang i Kalmar

Ett utkast av genomförda evenemang och våra kunder i Kalmar:

Aktiviteter till Kalmars fanzone vid damfotbolls-EM.

Varje år fyller vi 1,5 sporthall med våra aktiviteter till Fullt ös Kalmar med ca. 1 500 kids.

Aktiviteter till Kalmar stadsfest.

Hansa City området fylls av våra aktiviteter på Sveriges nationaldag varje år.

Många 5-/10-kamper till olika företags sommarfester/kickoff med deltagarantal från 10-200st.

Oändligt många svensexor & möhippor.

 

Lilla Reklamstugan