Eventvision Kalmar. Scenteknik, Didgeridoo, Julab, Änglamat, Mediaspecialisten och transistor film

Bokare till Event / Konferens

Det finns så otroligt mycket verksamhet som går under samlingsnamnet ”Event”. Hyra av en konferenslokal eller ett tält, bokning av en artist eller föreläsare, ljud & ljus, bestämma buffé eller 3-rätters catering. Det finns många nischer och det finns lika många leverantörer inom varje nisch. Vår egen nisch ligger i grunden inom aktivitetsledning men har genom årens lopp allt oftare fått ta ansvar över våra kunders helhetsarrangemang.

Vi på Didgeridoo har sedan starten 2008 hjälpt en mängd företag och organisationer genom att ta hand om helhetsplaneringen av deras event eller konferens. Vi börjar med ett samtal och sedan tar vi hand om bokning av alla arrangemangets delmoment. Låt sedan oss se till att hållpunkterna löper på enligt plan och att kvalitén efterlevs. Vi är gärna med på plats från start för att ni skall kunna slappna av och fokusera på rätt sak. Så du vet, det räcker med ett samtal. Testa oss, ring Didgeridoo på 070-7290625.

Helhetsevent, planering event över hela sverige

Didgeridoo Event & Aktivitet AB - Helhet och aktiviteter

Som ni kan se här på vår hemsida så älskar vi aktiviteter av alla dess slag och har en hel uppsjö med alternativ när du står inför kickoff, konferens, fest eller kanske ett öppet hus. Våra kunder hittar oss oftast vid sökning efter bra konferens- eller kickoffaktiviteter på nätet och allt oftare landar dem i att Didgeridoo utöver aktiviteten även sköter bokning av anläggning, mat etc.

Låt oss ta hand om helheten eller ta bara hjälp med det delmoment du saknar, oavsett vilket så lovar vi att göra vad vi kan för att ditt evenemang ska blir precis som du tänkt dig. Vill du kika närmare på våra aktiviteter för publika event eller för grupper så kan du klicka på respektive banner nedan.

 

Aktiviteter för publika event Aktiviteter för grupper vid kickoff konfererens svensexa möhippa etc

 

Vi på Didgeridoo event & aktivitet AB har genom årens lopp fått kontakt med andra bra företag & resurser i eventbranschen. Vi väljer våra partners noga för att säkerställa kvalitén på alla ingående delar som tillsammans utgör ert events totalupplevelse. I fråga om mat så anpassar vi innehållet vid ert evenemang efter plånbok, tema och smak. När det gäller filminspelning eller mediateknik vid ert evenemang så vet vi vilka att rekommendera. Vill ni boka en artist till er fest eller kickoff så har vi väldigt bra kontaktnät. Behövs en festlokal till att hålla kickoffen eller festen i så känner vi oftast till dem väl. Säg till så försöker vi hitta bästa möjliga alternativ efter era önskemål & förutsättningar.

 

Kick off, konferens, helhetsevent

 

Ny leverantör till er Event- eller Konferensanläggning?

Vi blir hela tiden aktivitetsleverantörer till fler och fler av Sveriges event-/konferens-anläggningar. Vi vill underlätta så mycket som möjligt för anläggningens personal och tydliggöra vad som passar och behövs för att möta respektive kunds olika behov. Vi förser anläggningen med säljmaterial, lättförstådda pristabeller och kunskap för att i sin tur kunna erbjuda sina kunder bästa möjliga service och kvalitet. Boka in ett möte med oss så berättar vi gärna mer.

 

PDF - Didgeridoo i samarbete med ert företag

Efter önskemål har vi satt ihop en ny pdf i stående format där Didgeridoo presenteras som samarbetspartner i aktivitetskategorin. Vill ni jobba med oss? Allt ni behöver göra är att skicka logo transparant bakgrund (.png). Klicka på bilden för att ladda ner pdf-presentationen.

Didgeridoo i samarbete med konferensanläggningar

Vill du påbörja samarbetet och inväntar er företagsanpassade pdf så är du välkommen att ladda ner nedan pdf där det framgår att vi samarbetar men utan kontaktuppgifter så länge.

ghf

 

Lilla Reklamstugan