Event, Teambuilding & Kickoff i Stockholm

Didgeridoos utbud av aktiviteter kring Stockholm

Planerar ni event, kickoff, konferens, firmafest eller mekanisk tjur / Bullride i området omkring Stockholm? Didgeridoo event & aktvitet AB arbetar med evenemang i alla dess former. Den röda tråden och vår nisch är ett av Sveriges största utbud av roliga och givande aktiviteter.

Didgeevent arbetar till 100 procent mobilt vilket innebär att allting vi har och gör utgår från tanken att kunna sätta upp i stort sett vart som helst.

 

Konferens, team building, Företagsevent, & gruppaktiviteter

Didgerdioo erbjuder allt från actionladdade trekamper till kreativa lådbilsbyggen eller interaktiva uppdragsbaserade mobilspel på stan. Kanske ska ert gäng fäktas vid sommarfesten!? Låt oss ta hand om aktiviteterna vid ert nästa företagsevent.

Kickoff konferens Svensexa möhippa sumobrottning segway

Klicka på bilden för att komma direkt till våra gruppaktiviteter.

 

Publikt event, öppet hus, skolavslutning, köpcentrum

Förutom aktiviteter för grupper arbetar vi i lika stor utsträckning med aktiviteter som t ex Segwaybana, mekanisk tjur, pool med vattenbollar eller hoppborgar vid köpcentrum, stadsfester, öppet hus där man vill locka eller behålla besökare. Vi har en hel uppsjö med olika roliga aktiviteter som vi älskar att använda. Vi har världens roligaste jobb och tycker om att visa det.

Jubileum event kickoff ungdomsevent stadsfest

Klicka på bilden för att komma direkt till aktiviteter för publika evenemang.

 

Pdf för utskrift

Grupper - - - Publika event

Aktivitetsutbud Didgeridoo Event & Aktivitet ABAktivitetsutbud Didgeridoo kajak sup event

 

Vårt aktivitetsutbud för grupper & event i området kring Stockholm

Närmast nedan hittar du info om våra aktiviteter för grupper som ofta bokas vid kickoff, konferens, sommarfest etc. Lite längre ner hittar du priser, bilder och information om våra färdiga paket samt utrustning för publika evenemang såsom stadsfest, jubileum, öppet hus etc.

 

Instruktörsledda aktiviteter i Stockholm

Nedanstående aktiviteter håller vi i med egen personal, för att säkerställa kvalitet och utövarens säkerhet. Kolla igenom förslagen och se vad som kan passa er. Vi kan även sätta ihop ett eget förslag just för er grupp. Kontakta oss så tar vi fram den bästa sammansättningen av aktiviteter för ert gäng!

Femkamp

Den vanligaste aktiviteten vi arrangerar är femkamp vilket oftast passar väldigt bra eftersom alla får någon gren som passar honom eller henne. Sumobrottning för den starke, Segway för teknikern, Bungyrun för den smidige och snabba, Pilbågsskytte för den med känsla och Gladiator för den med bäst balans, teknik och styrka.

Femkamp med Sumobrottning, Segway, Pilbågsskytte, Bungyrun och Gladiator kostar 700 kr per person och tar ca 2 timmar.
Minimiantal: 20 pers.

Tillval:
Bumpers fotboll för 200 kr/person. Sumofotboll för 100 kr/person.

 

Femkamp för stora grupper

Vi har tagit fram ett femkampskoncept som passar för stora grupper (40-200 pers) som vi kör över hela Sverige då problemet för stora grupper med traditionella femkamper är att det blir för mycket inaktiv tid. Med vårt koncept tävlar alla lag samtidigt och man möter ett nytt lag vid varje gren.

Riktpris per deltagare: 350 kr exkl moms

Prisutdelning, aktivtítet kick off, konferens, sommarfest i Stockholm

Fotboll i sumodräkter i en uppblåsbar fotbollsarena, Stockholm

femkamp, kickoff, konferens, stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

segway, aktiviteter, företag, fest stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Bungyrun i sthlm svensexa, kick off

Teambuildande mobilspel -
Green hat challenge, Code break eller Dinner game!?

Didgeridoo är stolta leverantörer av dem interaktiva mobilspelen Green hat challenge, code break och dinner game m fl.

Green hat challenge är en lättsam och kul aktivitet. Den är energifylld och varierande där ni tar er runt i närområdet och löser uppdrag. Det kan vara allt från ett fotouppdrag till att ni får hitta något i er omgivning för att lösa upp nya utmaningar. Det finns fler uppdrag än ni kommer att hinna med, så se till att välja de uppdrag som gynnar er grupps färdigheter mest!

Code break
30 koder är gömda i er omgivning, hitta dem och använd koden för att låsa upp kniviga uppdrag! Kodjakten är en fartfylld aktivitet där ni får jobba i lag och använda er samarbetsförmåga under tidspress. Allas ögon behövs för att klara av att hitta så många koder som möjligt. Ni har bilder på olika platser, hitta platsen och den specifika koden. Klockan tickar, ni har 45 minuter på er att hitta så många som möjligt!

Pris: 495 kr/person + moms.

Dinner Game är ett snabbt spel som går i två heat 2 á 12 min där första heatet körs innan förrätten serveras och lagom till huvudrätten serveras kommer ett vinnande lag utses. Varje lag får en surfplatta full med frågor och uppdrag. Under 2 x 12 minuter ska nu lagen få så mycket poäng som möjligt, lag med flest poäng efter två heat vinner.

Pris från: 400 kr/person + moms.

teambuilding, roliga aktiviteter, företag, Stockholm med omnejd

Kreativa uppdraget eller kodjakten i stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

sammarbetsövning, teambuildande, aktiviteter stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Dinnergame är en perfekt aktivitet för ditt kick off gäng eller din konferensgrupp, Stockholm

Kick off, konferens, gruppaktivitet, mobilspel dinnergame i Stockholm med omnejd

Lådbilsbygge & rally

Ett Lådbilsrally är en mycket uppskattad, kreativ, gruppstärkande och kul aktivitet. Den här typen av arrangemang har också fördelen av att den är mycket platsflexibel och publikvänlig.

Varje lag ges exakt samma förutsättningar, byggmaterial och verktyg för att på sitt eget kreativa och fantasifulla sätt bygga en unik lådbil.

Under tiden ni bygger era bilar kommer ni att få genomföra olika roliga och utmanande uppdrag där ni kan vinna priser som ger er fördelar i själva byggandet.

Det här är en mycket bra aktivitet för att stärka lagandan och bara ha riktigt kul. Entusiasmen är stor och många gånger förvånar arbetskamratens finurliga uppfinningsrikedom omgivningen, smart!

Byggandet är tidsbegränsat och när de olika lådbilarna står klara är det dags att testa deras körduglighet i det efterlängtade lådbilsrallyt.

Må bästa bil segra!

Pris: 595 kr/person + moms.

 

Lådbilsbygge/race, konferens- och kickoff aktivitet i Stockholm

Lådbilsbygge och lådbilsrally i stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Lådbilsaktivitet, lådbilsevent i Stockholm

Exklusiv 3-kamp

Medans sumofotbollsturneringen är igång har vi segwaybanan öppen för övning inför kommande lagstafett. Finalen är supertaggad och utlovar ofta ledarskiften.

Exklusiv 3-kamp med sumofotbollsturnering, Segwayrace (individuellt och lagstafett) samt hinderbanefinal kostar 500 kr och passar allra bäst för grupper mellan 12 - 30 pers.

För lugnare grupper byter vi ut den avslutande hinderbana mot en lugnare gren som t ex pilbågsskytte, samarbetsstation eller liknande.

Aktiviteten kostar 700 kr per person och tar ca 2 timmar.
Minimiantal: 20 pers.

Tillval:
Gladiator jättetopsfight för 100 kr/person.

sumofotboll, sidoaktivitete på fotbollsturnering, kick off, konferens Stockholm

hinderbana i Stockholm

segway, svensexa, möhippa stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

VR - Virtual Reality med HTC Vive

Virtual Reality innebär att man med hjälp av en dator och ett headset går in i en helt ny värld. En magisk värld, en rolig värld, en läskig värld eller kanske en kreativ värld, du väljer själv!

Fantastiskt häftig aktivitet som skapar massor av intresse till ert After Work, ert event eller kanske er monter. Visa att ni är med i tiden och bjud på en grymt häftig upplevelse!

Hyra 1 kit: 7 000 kr + moms + personal
Hyra 2 kit: 11 000 kr + moms + personal

Inkluderar: Dator, HTC-Vive VR-headset, racingbilstolar med ratt, proffsig tygbeklädd monter, projektor/TV.

 

Mobilt Game Center

Förvandla er yta (lager, kontor etc) till ett eget mobilt Game Center. Vi tar med aktiviteterna och ni står för ytan.

Exempel på innehåll:
VR - Ett dedikerat kit för bilspel med racingstolar.
VR - Ett dedikerat kit för rörliga spel.
Skyttesimulator - Verkligt och skitkul
Ett klassiskt Wii med dansmattor
Mekanisk tjur
Segwaybana
Flipperspel - En klassisk aktivitet som aldrig går ur tiden.

Pris: Kontakta oss för offert.

Skyttesimulator hyres i borås

vr virtual reality glasögon kickoff event event
vr virtual reality glasögon kickoff event event
bilstol med vr virtual reality glasögon kickoff event event

bullride till cowboytemat i borås

Fäktning

Fäktning är en väldigt rolig och annorlunda aktivitet som passar perfekt i samband med er konferens, kickoff, firmafest eller med ditt kompisgäng.

Inom fäktning finns tre olika vapen: Värja, Florett och Sabel. Värjan som vi kommer att fäktas med är det längsta vapnet av dem tre och det vapen som kräver mest klurighet och taktik.

Efter en kort genomgång av hur fäktning och vapnet fungerar samt några tips om hur man bäst sätter en stöt (= 1 poäng) startar utmaningen.

Pris: 500 kr/person exkl. moms. Minsta antal 20 personer.

eventfäktning Stockholm, aktivitet, företagsfest konferens, kick off

eventfäktning Stockholm, aktivitet, företagsfest konferens, kick off

Mekanisk tjur "Bullride"

Ett populärt tema på festen är cowboytemat och där finns det inget som passar så bra som den mekaniska tjuren eller ”bullride”.

I konceptet finner ni ytterligare cowboyinspirerade aktiviteter såsom lassokastning med äkta lassorep samt vår skyttesimulator.

Pris: från 500 kr/person + moms.

Ska ni ha julfest?

Vad passar då inte bättre än vår mekaniska Rudolf med röda mulen för att höja upplevelsenivån på er fest.

Så vill ni ge era kollegor ett gott skratt på julfesten, boka Rudolf!

julfest, jultema, mekanisk tjur, julbord, julaktiviteter, jul, rudolf, rudolf med röda mulen stockholm

Mekanis tjur i Stockholm

Skyttesimulator Stockholm, cowboy, jakt och western

lasso med äkta lassorep i Stockholm

 

Body zorb eller sumofotboll

Vilka grejer det finns alltså.. Vi kunde bara inte motstå när dessa bumperz/ body zorbs kom ut på marknaden. Aktiviteten består av uppblåsbara bollar som man kan använda till att spela fotboll i, rulla runt, tacklas och ha skoj. Bollen har luftspalt rakt igenom där du är. Man kommer snabbt i bollen genom att trä den över huvudet. Man har en sele kring axlarna och handtag att hålla i. Denna boll ger dig ett skyddshöjle så att ni kan spela fotboll och tacklas utan att göra illa er. Det ser även otroligt fånigt och roligt ut för dem som tittar på.

Pris: 500 kr/personer.
Minsta antal 20 personer.
Inklusive uppblåsbar spelplan.

fotboll i sumodräkter Stockholm

sumofotboll, fotboll, sumobrottning stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Body zorb, bumper ball Stockholm

Segwayrace

Segway är ett eldrivet fordon som känner av var du har din tyngdpunkt. Lutar man sig framåt så åker den framåt, lutar man sig bakåt så åker den bakåt. Extremt lätt att lära sig och jättekul fordon att köra. Ett riktigt framtidsfordon!

 

Segwayrace eller stafett

Vi sätter upp en bana med olika sorters hinder som passar för er grupp. Fördelen är att det går att sätta upp en tävling i stort sett vart som helst.

Pris från: 7000 kr + moms.

Segway stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Segwaygrupp i Stockholm

Vattenaktiviteter - Action eller mys?

Ge ert gäng ett par timmar på vatten med några aktiviteter som dom alltid kommer att minnas.

Troligtvis är det första gången dem testar på Stand Up Paddle. Vi kommer till er med några olika sorters vattenaktiviteter som t ex SUP, kajak, kanot. Vi ger oss av och låter succesivt er grupp växla flytdon med varandra så att alla får prova på allt.

Vi kan såklart även spetsa till med tävlingar eller ytterligare aktiviteter som vattenbollar eller trampbåtar.

Pris: 595 kr/person
Inklusive flytdon, flytväst, våtskor.

 

Laga mat på muurikka i sthlm

stand up paddle, paddling, kajak, kanot, kanadensare, vatten stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Stand up paddle Stockholm

Upp till toppen

Paketpriser på aktivitetsutrustning till ert evenemang

Vi erbjuder paket med utrustning för att hyra och använda med egen personal samt paket med både vår och er personal. Självklart utbildar vi er personal på respektive aktivitet så att den utnyttjas till fullo och så att ingenting går sönder.

Nedanför paketpriserna hittar ni en djupare beskrivning av varje enskild aktivitet. Tveka inte på att be om offert om ni vill pussla ihop ett eget paket eller vill ha offert på någon enskild utrustning. Angivna priser är exklusive moms.
Maila: rapp@didgeevent.se eller ring 070-7290625.

Transport & rigg ingår i nedan paket

I samtliga av nedan paketpriser ingår transporten till och från ert evenemang samt riggning och rivning av utrustningen.

 

 

Transport ToR ingår i de färdiga publikpaketen hos didgeridoo, Stockholm

Publikt 1 - 12 000 kr (Ord. 16 100 kr)

Ett mindre men väldigt bra paketerbjudande. Aktiviteterna syns väl och lockar besökare till evenemanget samtidigt som dem är enkla att hantera för er personal.

Segway är väldigt populärt och lockar alltid! Hinderbanan är mångsidig och aktiverar både barn & ungdomar. För äldre kids så kör man tävling. För dem yngre använder man den som en kombinerad hoppborg & rutchbana med spännande tunnlar.

Följande utrusting & arbete ingår:
- Transport ToR
- Riggning & Rivning
- Sumobrottning, barn eller vuxenstorlek

Inkl matta och dräkter.
- Hinderbana

Inkl. 2 st fläktar.
- Segway & bana

Behövs från er:
El 220 V (vanligt uttag)
3 st personal som klarar av både sumobrottningen, hinderbanan & segway. Vi utbildar i så fall er personal på segway så de känner sig säkra.

 

Hinderbana 12 m hoppborg stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Segway event stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Barnsumobrottning event stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Publikt 2 - 13 000 kr (Ord. 18 600kr)

Här får ni väldigt mycket uppmärksamhet för pengarna. Aktiviteterna syns väl och lockar besökare till evenemanget samtidigt som dem är enkla att hantera för er personal.

Följande utrusting & arbete ingår:
- Transport ToR
- Riggning & Rivning
- Sumobrottning, barn eller vuxenstorlek

Inkl matta och dräkter
- Combohoppborgen
Inkl. 1 fläktar
- Hinderbana

Inkl. 2 st fläktar
- Gladiator jättetopsfight
Inkl. 1 st fläktar

Behövs från er:
El 16 ampere 3-fas.
3 st personal till gladiator, giraffhoppborg o hinderbanan. Aktiviteterna står helst i anslutning till varandra.

 

Hoppborg med rutstchkana i Stockholm

 

 

 

 

Sumobrottning Didgeevent svensexa, möhippa, kickoff stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Jättetops publikt event stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Hinderbana i Stockholm

Publikt 3 - 16 000kr (Ord. 22 000kr)

Ett roligt och bra paket som vi hyrt ut åtskilliga gånger där man får väldigt mycket för pengarna. Aktiviteterna syns väl och lockar besökare till evenemanget samtidigt som dem är enkla att hantera för er personal. Paketet innehållar olika typer av aktiviteter för att attrahera maximalt antal besökare till ert evenemang.

Följande utrustning & arbete ingår:
- Transport ToR
- Riggning & Rivning
- Sumofotboll eller Bumper fotboll
Inkl. 1 fläkt, uppblåsbar plan & 4 st sumodräkter eller body zorbs
- Hoppborg fotboll
Inkl. 1 fläkt
- Hinderbana
Inkl. 2 st fläktar
- Segwaybana eller Vattenzorbboll i pool.
Inkl. instruktör 4 h från oss.

Behövs från er:
El 16 ampere 3-fas.
1 el 2 st personal till sumofotbollen.
1 st personal till både hoppborgen o hinderbanan om aktiviteterna står i anslutning till varandra.
2 st personal vid vattenzorbbollen (1 person on ni väljer Segway).

Hinderbana 17 m lång, Sthlm

 

 

Vattenbollar i pool, Stockholm

fotboll med sumodräkter stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Segway event stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Publikt 4 - 21 000kr (Ord. 28 000kr)

Ett bra paket där man även får väldigt mycket för pengarna. Aktiviteterna syns väl och lockar besökare till evenemanget samtidigt som dem är enkla att hantera för er personal. Paketet innehållar olika typer av aktiviteter för att attrahera maximalt antal besökare till ert evenemang.

Följande utrustning & arbete ingår:
- Transport
- Riggning & Rivning
- Sumofotboll eller Bumper fotboll
Inkl. 1 fläkt, uppblåsbar plan & 4 st sumodräkter eller body zorbs.
- Bungyrun
Inkl. 1 fläkt och selar
- Hinderbana
Inkl. 2 st fläktar
- Gladiator jättetopsfight
Inkl. 1 st fläktar
- Segwaybana eller Vattenzorbboll i pool.

Behövs från er:
El 16 ampere 3-fas.
1 el 2 st personal till sumofotbollen.
3 st personal till gladiator, bungyrun o hinderbanan.
2 st personal vid vattenzorbbollen (1 person on ni väljer Segway).

 

Bungyrun Stockholm

Fotboll i sumodräkter på en uppblåsbar fotbollsarena, Stockholm med omnejd

Gladiatorarena i Stockholm

Hinderbana stockholm

Upp till toppen

Aktivitetsutrustning för evenemang

Vi erbjuder även alternativ för att hyra och använda med egen personal. Självklart utbildar vi er personal på respektive aktivitet så att den utnyttjas till fullo och så att ingenting behöver gå sönder. Vi erbjuder såklart även hjälp med transport, rigg/riv.

Vattenbollar i pool

Hyra per boll: 3000 kr/dag ex. moms
Hyra pool 5x7 m eller 6x8 m: 4000 kr/dag ex moms

Det går att köra 2 bollar samtidigt i den mindre poolen och 3 samtidigt i den större.

Ni går in i vattenbollen och vi fyller den med luft och stänger igen. Sedan kan ni gå, springa, flyta, tumla runt på vatten. Dem populära vattenbollarna i fri tillgång vid ert event kommer att gör barn och ungdomar ”bananas”. Räkna med full rulle vid denna aktivitet.

Funderar ni på att boka denna aktivitet men saknar sjö eller hav? I s f har vi en lösning i form av en uppblåsbar pool som kan riggas i stort sett vart som helst. Det som krävs är tillgång till vatten i slang och ström för att kunna blåsa upp poolen.

Vattenbollen är en grym publikfriare på alla stadsfester.

Vattenzorbboll vid event stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Vattenbollar i uppblåsdbar pool stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

 

VR - Virtual Reality med HTC Vive

Virtual Reality innebär att man med hjälp av en dator och ett headset går in i en helt ny värld. En magisk värld, en rolig värld, en läskig värld eller kanske en kreativ värld, du väljer själv!

Fantastiskt häftig aktivitet som skapar massor av intresse till ert After Work, ert event eller kanske er monter. Visa att ni är med i tiden och bjud på en grymt häftig upplevelse!

Hyra 1 kit: 7 000 kr + moms + personal
Hyra 2 kit: 11 000 kr + moms + personal

Inkluderar: Dator, HTC-Vive VR-headset, racingbilstolar med ratt, proffsig tygbeklädd monter, projektor/TV.

 

Mobilt Game Center

Förvandla er yta (lager, kontor etc) till ett eget mobilt Game Center. Vi tar med aktiviteterna och ni står för ytan.

Exempel på innehåll:
VR - Ett dedikerat kit för bilspel med racingstolar.
VR - Ett dedikerat kit för rörliga spel.
Skyttesimulator - Verkligt och skitkul
Ett klassiskt Wii med dansmattor
Mekanisk tjur
Segwaybana
Flipperspel - En klassisk aktivitet som aldrig går ur tiden.

Pris: Kontakta oss för offert.

 

vr virtual reality glasögon kickoff event event

bilstol med vr virtual reality glasögon kickoff event event

Skyttesimulator hyres i borås

Mekanisk Tjur

Hyra:
6 000 kr för 3 h + moms + instruktörstid på plats.

Sitt kvar så länge som möjligt. Tjuren går upp och ner, runt runt och plötsligt vänder den håll.

Försök sitta 15 sekunder på Cowboy mode...

Värt att veta är att mekaniska tjurar sedan januari 2012 klassas som tivolianordning och skall då även besiktigas som sådan. Vår tjur är besiktigad och godkänd.

Mekanisk tjur, kick off, konferens och  publika event, aktiviteter över hela sverige

Sumofotboll

Hyra: 6 500 kr

Inkl. 6 dräkter, uppblåsbar fotbollsplan o boll plus 1 fläkt för uppblåsning.

Fotboll har ju alla spelat, dock ej iförda tjockisdräkter. 3 mot 3 möts i en match som är minst lika rolig att se på som att spela.

Matcher i sumodräkter stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Uppblåsbara Hinderbanor

Hyra: 6 500 kr / 7500 kr (15 resp 18 m)
Inkl. 2 fläktar för uppblåsning

Vi har hinderbanor 15 m respektive 18 m.

Ta dig över, under, förbi, igenom den uppblåsta hinderbanan på snabbast möjliga tid. 2 personer tävlar paralellt mot varandra i banan samtidigt.

Uppblåsbar hinderbana, publika event, aktivitet Stockholm

Clown rutschkana
5 m djup x 6 m bred x 6 m hög

Hyra: 5 000 kr

Inkl. 2 fläktar för uppblåsning.

OBS! Tung rackare, krävs 2 man.

Klättra upp för stegen på sidan till clownen och åk ner för den läskiga rutchkanan.

Rutschkana uppblåsbar 6 m hög, publika event i Stockholm

Rutschkana
6 m djup x 4 m bred x 5 m hög

Hyra: 5 000 kr

Inkl. 2 fläktar för uppblåsning.

Denna nya och färgglada rutschkana syns på långväga avstånd och lockar alla kids. Dem springer runt, runt, runt.

Rutschkana i Stockholm

Hoppborg med regn-/solskydd
4 m djup x 3 m bred x 2,5 m hög

Hyra: 4 000 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

Mindre hoppborg som är perfekt för de minsta barnen och är även ett säkert kort ifall det blir regn.

Hoppborg Stockholm

Combohoppborg
6 m djup x 5 m bred x 4 m hög

Hyra: 4 000 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

Barnens nya favorit med kombinerad hoppborg och rutschkana.

 

 

Hoppborg med rutschkana Stockholm

Fotbollshoppborg
4 x 4 m

Hyra: 3 000 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

Titta även på Mervärdespaketet Barnkalassläpet.

Den uppblåsbara fotbollshoppborgen är en klar favorit både bland föräldrar och barn. Föräldrarna behöver bara stå vid ingången och hålla koll då övriga fönster är täckta av nät.

Hoppborg fotboll uthyres stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Bungyrun

Hyra: 5000 kr

Inkl. 1 fläkt fär uppblåsning.

I Bungyrun är man fäst med ett stretch-rep i ryggen. Man försöker streta sig så långt som man kan för att sedan sätta dit klossen på mittsträcket. Efter man har släppt är det bara att njuta av flygturen baklänges.

Denna gren fungerar också väldigt bra som tävlingsgren med resultat då vi har en längdmarkering längsmed mittfållan.

Bungyrun, bungy, publika event, didgeridoo event & aktivitet stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Prickskytte
7 x 4 x 4 m

Hyra: 3500 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

En färdig anläggning för prickskytte med mål.

Fotbollsprickskytte Stockholm

Gladiator Jättetopsfight

Hyra: 3 500 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

I gladiator är det fight med skumfyllda jättetops på en uppblåst matta.

Gladiator i kombination med ansiktsmålning är poppis på alla barnkalas. Petra vår barnaktivitetsledare kommer gärna till er!

Kostnad: 700 kr/h inkl. ansiktsfärg

Gladiator Jättetopsfight med Didgeevent stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Dubbel Gladiator jättetopsfight

Hyra: 5 000 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

I denna dubbel gladiator är det fight med luftfyllda jättetops på en uppblåst matta. Perfekt på ett publikt evenemang då aktiviteten kan ta flera kids på samma gång.

 

Gladiatorerna Stockholm

Wrecking Ball

Hyra: 5 000 kr

Inkl. 2 fläktar för uppblåsning.

I Wrecking Ball gäller det att få ner sina motståndare från deras platå med hjälp av en stor boll som hänger i ett rep i mitten av den uppblåsta spelplanen.

Wreckingball Stockholm

Bouncy Boxing

Hyra: 5 000 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

I Bouncy Boxing är det fight 1 mot 1 med stora boxinghandskar i en uppblåst boxingring.

Bouncy Boxing med Didgeevent stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Hoppborg med sidoskydd
4 x 4 m

Hyra: 3 000 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

 

hoppborg hoppslott kalas stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Uppblåsbart aktivitetstält
8 m i diameter

Hyra: 4 000 kr

Inkl. 1 fläkt för uppblåsning.

Ett 6-bent uppblåsbart tält som lämpar sig mycket bra som exra skydd för aktiviteter när vädret är ostabilt, som exempelvis regn- eller solskydd.

Tältet är 8 meter i diameter och kan sättas upp med vit duk (bild till höger), eller fotbollsduk.

Aktivitetstält 8 meter i diameter stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås

Sumobrottning

Hyra publikt evenemang: 2 000 kr
Hyra företag eller privat event: 1 500 kr
inkl. hjälm och matta.

I sumobrottning vinner den som lyckas bibehålla balansen medans han/hon får sin motståndare på fall. Lika rolig att se på som att utföra, en given succé!

Sumobrottning stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås Didgeevent svensexa, möhippa, kickoff

Barnsumobrottning

Hyra: 2 000 kr
inkl. hjälm och matta.

I sumobrottning vinner den som lyckas bibehålla balansen medans han/hon får sin motståndare på fall.

Barnsumodräkterna passar kids över 7 år och är helt otroligt uppskattade. Det är svårt att hålla sig för skratt när barnen ser varandra i full sumomundering.

Barnsumobrottning stockholm, solna, täby, huddinge, järfälla, sollentuna, upplands väsby, åkersberga, märsta, enköping, norrtälje, västerås event


Upp till toppen

Didgeridoo är rankade etta i Sverige på Rejta.se

Vi på Didgeridoo Event & Aktivitet AB är oerhört stolta över att vara rankade nr 1 i hela Sverige i aktivitetskategorin samt 1:a plats även i kategorin för Event. Vi vill tacka våra kunder för era snälla ord och lovar att fortsätta kämpa för att bibehålla ert förtroende! Klicka för att komma till Didgeridoos sida på Rejta.se - Sveriges största ranking och bedömningssajt.

Didgeridoo Event & Aktivitet är etta i Sverige på Rejta.se

 

Lilla Reklamstugan