Aktiviteter för grupper. 5-kamp segway kickoff sommarfest konferens svensexa möhippa

 

Företagsevent, Kickoff, konferens & Fest

Vi älskar aktiviteter och vågar nästan säga att vi har något för alla. Kick off, företagsevent, konferens, fest eller svensexa/möhippa på gång? Vart du befinner dig spelar nästan ingen roll då allt vi gör utgår från idén att vi skall kunna göra det var som helst. Här nedan hittar du några förslag på vad ni kan hitta på tillsammans med oss. Senaste åren har vi lagt mycket krut på att skapa bra, givande, skrattrika team building koncept för företag. Vi är nu väl rustade för att ta oss an alla typer av grupper. Lagbygge med kreativitet, samarbete och glädje.

Saknar du något roligt eller vill ni ha hjälp med ert arrangemangs helhet? Tveka inte, ring eller maila, nu på en gång!

 

Pdf för utskrift

Didgeridoo pdf presentation företagskoncept för kickoff, event, sommarfest, teambuilding

 

Didgeridoo är rankade 1:a i Sverige på Rejta.se

Vi på Didgeridoo Event & Aktivitet AB är oerhört stolta över att vara rankade nr 1 i Sverige i aktivitetskategorin och 3:a i kategorin för event. Vi vill tacka våra kunder för era snälla ord och lovar att fortsätta kämpa för att bibehålla ert förtroende! Klicka för att komma till Didgeridoos sida på Rejta.se (numera Eniro) - Sveriges största ranking och bedömningssajt.

Didgeridoo Event & Aktivitet är etta i Sverige på Rejta.se

 

Låt oss på Didgeridoo aktivera er grupp!

body zorb/bumper ball fotboll

hinderbana tävling företag event

Sammarbete/teambuilding

storfemkamp linköping didgeridoo

5-kamp

Kickoff/konferens/Svensexa/möhippa/kompisgäng, allra vanligast är att vi arrangerar en femkamp.

Sumobrottning för den starke, segway för teknikern, bungyrun för den smidige, pilbågsskytte för den med känsla och gladiatorkampen för dem med bäst balans & teknik.

Aktiviteterna är mobila och innebär att vi lika lätt kan sätta upp dem hos er vid er firmafest, konferens eller svensexa/möhippa. Vi har även möjlighet att ta emot er på vårt aktivitetscenter.

Pris 5-kamp: 600 kr/person.

Klicka här för en presentation av vår femkamp.

 

5- & 10-kamp för stora grupper

Vi har tagit fram ett koncept som passar för stora grupper (40 -300 pers) som vi kör över hela Sverige.

Problemet för stora grupper med traditionella femkamper är att det blir för mycket inaktiv tid. Med vårt koncept tävlar alla lag samtidigt och man möter ett nytt lag vid varje gren.

Några av våra storfemkampskunder: Tieto Enator, Ikea, Nea-gruppen, Svensk bevakningstjänst Oskarshamn, CSC Linköping, Mediaanalys, BWG Homes, Campushallen Linköping, Friskis & Svettis, Norden machinery, Riksbyggen Malmö m fl.

Riktpris storfemma: 300 kr/person exkl moms.

Klicka här för en presentation av vår storfemma.

Upp till toppen

GHC city med didgeridoo

Kreativa mobilspel green hat people

kreativa uppdrag, teambuilding, företag

vinnande lag i ghc city, glädje

dinner game, enkel och snabb teambuilding, rolig aktivitet

middagsspel, konferensaktivitet

Teambuilding mobilspel -
Kreativa uppdrag eller kodjakt!?

Didgeridoo är stolta leverantörer av Green Hat peoples interaktiva mobilspel Kreativa uppdraget, smakjakten, kodjakten m fl.

GHC City är en lättsam och kul aktivitet. Den är energifylld och varierande där ni tar er runt i närområdet och löser uppdrag. Det kan vara allt från ett fotouppdrag till att ni får hitta något i er omgivning för att lösa upp nya utmaningar. Det finns fler uppdrag än ni kommer att hinna med, så se till att välja de uppdrag som gynnar er grupps färdigheter mest!

Code Break
30 koder är gömda i er omgivning, hitta dem och använd koden för att låsa upp kniviga uppdrag! Kodjakten är en fartfylld aktivitet där ni får jobba i lag och använda er samarbetsförmåga under tidspress. Allas ögon behövs för att klara av att hitta så många koder som möjligt.

Det lag som oftast står som vinnare i slutändan har förstått sig på styrkan av samarbete, en vilja att vinna, kreativitet och oftast de som har kul med varandra!

Pris från: 495 kr/person exkl. moms.

Dinner Game
Höj middagstämningen till en ny nivå. Dinner Game är en snabb och rolig aktivitet som ger er en perfekt start för en lyckad middag.

Spelet är en frågesport som genomförs under 2 heat om 12 minuter vardera. Grupperna får varsin surfplatta fylld med frågor. Lagom till huvudrätten utses vinnande lag.

Pris från: 400 kr/person exkl. moms.

Klicka här för en presentation av upplevelsen.

Upp till toppen

mekanisk tjur, västerntema, bullride

Lassokastning på träkalv

skyttesimulator, västernfest, vilda västern, wild west

Mekanisk tjur "Bullride"

Den mekaniska tjuren är alltid lika populär för alla åldrar. Folk kör gång på gång på gång. Vi kan lätt anpassa svårighetsgraden efter de aktiverades nivå. Tjuren har vi alltid hand om med egen personal. Skratta både åt och både med dina jobbarkompisar och få ett minne ni alltid kommer prata om!

Klicka här för en presentation av Mekanisk Tjur.

 

Western 3-kamp

Western 3-kamp Krydda er Kickoff eller er konferens lite extra med vårt populära koncept Western 3-kamp.

I westerntemat finns det inget som passar så bra som den mekaniska tjuren eller ”bullride”. I konceptet finner ni ytterligare westerninspirerade aktiviteter såsom skyttesimulator och lassokastning med äkta lassorep. Klicka här för en presentation av Western 3-kamp.


Pris: Be oss sätta ihop en offert. Skicka er förfrågan till rapp@didgeevent.se eller ring 070-7290625.

 

Klicka här för en presentation av Western 3-kamp.

Upp till toppen

Lådbilsbygge och lådbilsrally

Lådbilsbygge och rally spray lådbil

 

Lådbilsbygge & rally

Ett Lådbilsrally är en mycket uppskattad, kreativ, gruppstärkande och kul aktivitet. Den här typen av arrangemang har också fördelen av att den är mycket platsflexibel och publikvänlig.

Varje lag ges exakt samma förutsättningar, byggmaterial och verktyg för att på sitt eget kreativa och fantasifulla sätt bygga en unik lådbil.

Under tiden ni bygger era bilar kommer ni att få genomföra olika roliga och utmanande uppdrag där ni kan vinna priser som ger er fördelar i själva byggandet.

Det här är en mycket bra aktivitet för att stärka lagandan och bara ha riktigt kul. Entusiasmen är stor och många gånger förvånar arbetskamratens finurliga uppfinningsrikedom omgivningen, smart!

Byggandet är tidsbegränsat och när de olika lådbilarna står klara är det dags att testa deras körduglighet i det efterlängtade lådbilsrallyt.

Må bästa bil segra!

 

Pris: 495 kr/person exkl. moms.

 

Klicka här för en presentation av Lådbilsbygge & Rally.

 

Upp till toppen

Htc vive virtual Reality hos Didgeridoo på kickoff event
Vive kickoff event ungdomsevent mässa
Playseat project cars

VR - Virtual Reality med HTC Vive

Virtual Reality innebär att man med hjälp av en dator och ett headset går in i en helt ny värld. En magisk värld, en rolig värld, en läskig värld eller kanske en kreativ värld, du väljer själv!

VR är äntligen på riktigt här, och det är här för att stanna, det är vi övertygade om. Vi på Didgeridoo ser det som en självklarhet att vi skall vara med på den virtuella världens resa och har tagit oss ann denna nya aktivitet med hull och hår.

Boka in VR till ert kontor eller ert event så kommer ni få se på många fåniga leenden och höra många äkta "wow".

Pris: 7000 kr för 1 kit exkl. moms.
Pris: 11000 kr för 2 kit exkl. moms.

Inkluderar: Dator, HTC-Vive VR-headset, racingbilstolar med ratt, proffsig tygbeklädd monter, projektor/TV

Klicka här för en presentation av Virtual Reality

 

Mobilt Game Center

Förvandla er yta (lager, kontor etc) till ett eget mobilt Game Center. Vi tar med aktiviteterna och ni står för ytan.

Exempel på innehåll:
VR - Ett dedikerat kit för bilspel med racingstolar.
VR - Ett dedikerat kit för rörliga spel.
Skyttesimulator - Verklighetstroget och skitkul
Ett klassiskt Wii med dansmattor
Mekanisk tjur
Segwaybana
Flipperspel - En klassisk aktivitet som aldrig går ur tiden.

Pris: Kontakta oss för offert.

Upp till toppen

sumofotboll sumobrottning på fotbollsplan

Segwaystafett individuellt och stafett

Fotboll i Didgeridoos Body Zorbs

Exklusiv 3-kamp

Medans Body zorb eller sumofotbollsturneringen är igång har vi segwaybanan öppen för övning inför kommande lagstafett. Finalen i hinderbanan är supertaggad och utlovar allt som oftast flera ledarskiften.

Inklusive turnering i Bumper eller sumofotboll, segwayrace individuellt samt lagstafett och hinderbanefinal. Finns även lugnare varianter.

Pris 3-kamp: 600 kr/person.

Klicka här för en presentation av exklusiv 3-kamp.

 

 

Sumofotboll eller body zorb fotboll

Vilka grejer det finns alltså.. Vi kunde bara inte motstå när dessa bumperz/body zorbs kom ut på marknaden. Aktiviteten består av uppblåsbara bollar som man kan använda till att spela fotboll i, rulla runt, tacklas och ha skoj. Bollen har luftspalt rakt igenom där du är. Man kommer snabbt i bollen genom att trä den över huvudet. Man har en sele kring axlarna och handtag att hålla i.

Sumodräkterna eller body zorbsen ger dig ett skyddshöjle så att ni kan spela fotboll och tacklas utan att göra illa er. Det ser även otroligt fånigt och roligt ut för dem som tittar på.

 

 

Klicka här för en presentation av sumo-/zorbfotboll.

Upp till toppen

Intensiv fotbollsmatch med sumospelare

Pilbågsskytte med Didgeevent

Stand Up Paddle - SUP i kalmar

Aktivitetsbuffé

Alla grupper består av en särskild blandning av individer som allesammans har individuella önskemål och personliga tycken och smak. Vissa vill ha action, några vill ha äventyr och andra vill ha teambuilding eller bara lugn & ro. Ju större grupp ju fler intressen, låter svårt..

Med aktivitetsbuffé kan vi erbjuda något för alla. Eftersom vi har ett av Sveriges största utbud på aktiviteter kan vi anpassa innehållet i buffén efter ert gäng istället för tvärtom.

Exempel på aktiviteter som kan ingå i en buffé:
Segwaybana
Prova på station för Stand Up Paddleboard
Prova på station för Kajak
Gladiatorarena
Sumobrottning
Teambuildingaktiviteter
Sumo-/zorbfotboll
Pilbåge eller blåsrör

Pris från: 300 kr/person exkl. moms.


Klicka här för en presentation av upplevelsen.

Upp till toppen

segway företag, kompisgäng, möhippa, svensexa

sewayrace, tävla i segway

Segwayrace

Segway är ett eldrivet fordon som känner av var du har din tyngdpunkt. Lutar man sig framåt så åker den framåt, lutar man sig bakåt så åker den bakåt. Extremt lätt att lära sig och jättekul fordon att köra, ett riktigt framtidsfordon!

Antingen kommer vi ut till ert evenemang och sätter upp en bana eller så sätter vi upp en tävling hos oss.

Aktiviteten är väldigt populär vid köpcentrum, campingplatser & jubileum, men vi sätter lika ofta upp vår mobila bana för företag, kompisgäng eller konferensgrupper.

 

Klicka här för en presentation av Segwayrace.

Upp till toppen

 

Eventfäktning, kickoff-aktivitet, konferensaktivitet, företagsfest, aktivitet

Prova på fäktning med ditt företag, aktivitet, mobilaktivitet, kickoff, konferens, sommarfest

Fäktning

En av årets nya aktiviteter är fäktning.

Fäktning är en väldigt rolig och annorlunda aktivitet som passar perfekt i samband med er konferens, kickoff, firmafest eller med ditt kompisgäng.

Inom fäktning finns tre olika vapen Värja, Florett och Sabel. Värjan som vi kommer att fäktas med är det längsta vapnet av dem tre och det vapen som kräver mest klurighet och taktik.

Efter en kort genomgång av hur fäktning och vapnet fungerar samt några tips om hur man bäst sätter en stöt (= 1 poäng) startar utmaningen.

 

Pris från: 500 kr/person exkl. moms.

Klicka här för en presentation av upplevelsen.

Upp till toppen

kajakpaddling, kajakuthyrning didgeridoo

stand up paddle board, sup-uthyrning, vattenaktiviteter

konferens ute i naturen, kajak, kanot, stand up paddle

SUP, tema vatten, uthyrning

muurikka öppen eld, företagsevent

 

Vattenaktiviteter - Action eller en lugn stund?

Ge ert gäng ett par timmar på vatten med några aktiviteter som dom alltid kommer att minnas. Troligtvis är det första gången dem testar på Stand Up Paddle. Vi kommer till er med några olika sorters vattenaktiviteter som t ex SUP, kajak, kanot. Vi ger oss av och låter succesivt er grupp växla flytdon med varandra så att alla får prova på allt.

Vi kan såklart även spetsa till med tävlingar eller ytterligare aktiviteter som vattenbollar eller trampbåtar.

Pris från 400 kr/person exkl. moms.

 

Stand Up Paddle - SUP

SUP är på frammarsch, sporten är världens snabbast växande vattensport och har fått SM-status.

Ta in SUP (Stand UP paddle) vid er nästa aktvitet med Didgeridoo. Vi instruerar och förser dem som vill prova med flytvästar, de kommer att le länge. En jättemysig och trevlig aktivitet som passar långt upp i åldrarna.

 

Öppna kajaker

För den som provar kajaker för första gången kan det vara skönt med dessa öppna kajaker som vi har. Modellen är en s k sit- on-top kajak. Det betyder att man med enkelhet ta sig ur kajaken och behöver inte oroa sig för att fastna om man välter.

Ossagian canoes

Vi är återförsäljare av dem kvalitetsstämplade originalkanoterna av aluminium, Ossagian canoes. Låt dessa gå med i färden för att transportera dem lite lugnare personerna, picknick m m.

 

Didgeridoo AB är Godkänd kanotuthyrare av Svenska kanotförbundet och följer deras rekommenderade föreskrifter för uthyrning. Priser inkluderar flytväst.

 

Klicka här för en presentation av Vattenaktiviteter.

 

Upp till toppen

 

Lilla Reklamstugan