Mekanisk tjur / Bullride

En mekanisk tjur på firmafesten är garanterad succe!

Det kanske mest populära temat när det nalkas företagsfest är vilda western-temat. I westerntemat finns det sedan ingenting som passar så bra som den mekaniska tjuren eller bullride. Nu har ni möjlighet att ta rodeon till er och göra er fest oförglömlig.

Försök håll dig kvar på tjuren så länge du kan eller bara sätt dig på för att testa i lugnt tempo. Vi kan lätt anpassa svårighetsgraden på tjuren efter er nivå. Våra mekaniska tjurar är alltid uppskattade och passar i stort sett vid alla tillfällen.

Mekanisk tjur

Mekanisk tjur är alltid populär bland våra kunder. Den passar för er som ska ha en kickoff eller ett break i er konferens för att aktivera deltagarna. Det är en given skrattsuccé för alla deltagare som ger er ett positivt minne för livet.

Bra att veta är att en mekanisk tjur sedan januari 2012 klassas som tivolianordning och måste besiktigas som sådan. Våra mekaniska tjurar är besiktigade och godkända. Tjuren har vi alltid hand om med egen personal.

Vi har tre mekaniska tjurar som rullar över hela södra Sverige, veckovis körningar från Stockholm och söderut.

Kontakta oss för offert: rapp@didgeevent.se

 

Western 3-kamp

I western 3-kamp ingår förutom vår mekaniska tjur även westerninspirerade aktiviteter som lassokastning med äkta lassorep samt skyttesimulator.

Western 3-kamp är en något för alla där både actionfyllda aktiviteter som "bullride" blandas med lite lugnare aktiviteter som lassokastning och skyttesimulator. Varför inte ett tema till er nästa kick off?

Tidsåtgång för denna aktivitet ligger på 2h.

Kostnad för Western 3-kamp från 500 kr/person exkl. moms.

skyttesimulator hos didgeridoo event och aktivitet

mekanisk tjur, bullride, 3-kamp, western, tjur

western, lassokastning, mekanisk tjur, 3-kamp

 

 

 

 

Lilla Reklamstugan