Teambuildande mobilspel

Dessa mobilspel är ett anpassat utbud för stadsnära äventyr och upplevelser. Att använda mobiltelefonen i teambuilding och träna gruppdynamik är en ganska ny utveckling - vi har nu 6 års erfarenhet och en mängd nöjda kunder.

Didgeridoo är stolta leverantörer av Green Hat peoples interaktiva mobilspel GHC City, Code Break, Dinner Game m fl.

GHC City

Klurig team building med glimten i ögat och massor av skratt! Aktiviteten är en fartfylld poängjakt där deltagarna får över 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. Fel svar ger poängavdrag och man kan svara PASS för att hoppa över frågan - det gäller att prioritera! Den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern!

HITTA - Hitta saker i landskapet, de hjälper er att lösa uppdraget!
FAKTA - Faktafrågor, vem vet svaret?
FOTO - Använd mobilen för att fotografera saker KLURA - Utmanande tankenötter
PLATSSPECIFIKA UPPDRAG - Vad heter slottets spöke?
SKAPA - T.ex. att rita en bild eller gör en ny företagslogga.

Spelet tar deltagarna runt området och vår personal finns på plats för att samla in alla resultat. Efter en liten tids överläggning presenteras resultaten och vinnarna koras!

Det finns ingen gräns i antal personer som kan delta.

Vi har färdiga spel för i stort sett alla städer. Kontakta oss för offert!

Kreativa uppdraget mobilspel teambuilding

 

Code Break

Code Break är en engagerande och gruppstärkande aktivitet i vilken deltagarna tävlar i att finna flest koder inom ett avgränsat område. Varje hittad kod matas in i en surfplatta varje lag har, och i retur får de ett uppdrag att utföra eller en fråga att besvara.

Kortfattat beskrivet fungerar det så att varje kod/fråga har en viss poängsumma, men alla lag som besöker den delar på poängen. Lagen har då alltså avvägandet att göra om de ska leta upp många lätta och närbelägna koder, eller satsa på de som ligger längre bort, och som färre lag antagligen besöker.

Vilken variant man lyckas bäst med är beroende av de andra lagens strategier, precis som när säljarna konkurrerar med andra leverantörer hos era kunder.

Code Break lämpar sig då ni har ett kortare tidsfönster och vill öka pulsen på platsen ni är. Aktiviteten är 100 % mobil och kan sättas upp vart som helst!

Det finns ingen gräns i antal personer som kan delta.

 

Dinner Game

Denna aktivitet är en perfekt ice breaker innan middagen. Varje lag får varsin surfplatta full med frågor och uppdrag. Vi kör första heatet innan förrätten och andra heatet innan huvudrätten. Efter andra heatet utses ett vinnande lag och priser utdelas. Det finns ingen gräns i antal personer som kan delta. Tid för denna aktivitet är 2 x 12 minuter.

karta mobilspel, teambuilding

 

 

uppdrag företag, teambuildande spel till surfplatta

 

kreativt tänkande i företagskamp

 

företags samarbete, rolig aktivitet

 

gruppbild kreativa uppdrag

 

 

dinner game, kick off, konferensaktivitet

företagsfest, mobilspel, kreativt tänkande

 

 

Lilla Reklamstugan