Segway

Segway är ett eldrivet fordon som känner av var du har din tyngdpunkt. Lutar man sig framåt så åker den framåt, lutar man sig bakåt så åker den bakåt. Extremt lätt att lära sig och jättekul fordon att köra. Ett riktigt framtidsfordon! Här vinner den som bäst behärskar hastighet i kombination med balans och kroppskontroll.

Segwayrace - stafett

Vi sätter upp en bana med olika sorters hinder som passar för er grupp. Fördelen är att det går att sätta upp en tävling i stort sett vart som helst. Ute, inne, på kontoret eller i ett garage. Det är lätt och går snabbt att sätta upp, så det är bara att höra av sig så kan vi även komma till er. Tidsåtgång för grupp ca 1,5h.

Alla får genomgång med instruktör och även övningsköra lite innan tävlingen börjar. Vi garanterar att alla klarar av att behärska detta fordon. Det enda problemet brukar vara att få personen att frivilligt kliva av...

Segway är ett dessutom en bra marknadsföringsportal. Sätt dit en skylt och åk runt i stan så kommer alla titta på skylten och undra vad som är på gång. Det går även bra att hyra fordonet för detta ändamål. Kontakta oss för offert.

mono wheel, smart board, segway

 

Segwaystafett individuellt och stafett

Segway i storfemma

 

Lilla Reklamstugan