Vattenaktiviteter

Vill ni ge er grupp en häftig eller en lugn upplevelse? Eller varför inte kombinera och ha möjligheten att ge dem båda?

 

Paddeltur med grupp

Beställ en paddeltur med någon av våra instruktörer. Vi börjar smått, nära bryggan eller strandkanten. När alla är redo börjar vi testa balansen lite längre ut. Allt i er takt och efter er förmåga. Alla klarar att bemästra denna aktivitet, det vågar vi lova. Självklart finns det en chans att man blir blöt, men det är ju inte hela världen. Egentligen är det oftast sådant man minns bäst efteråt.

 

Kajak

Vi har 6 st mindre kajaker av modell Apex 80 och 2 st något större av modell Apex 100.

Kajakerna är lätta att lära sig att använda och smidiga att hämta och ta med sig. Kajakerna är sit-on-top modell. Vilket betyder att man inte sitter fast i den. Så man tar sig enkelt i och ur sin kajak om man skulle välta. Med dessa kajaker kommer man fram i de mest oväntade utrymmena på vattnet, de är smidiga och lättstyrda med andra ord ni har bäddat för en väldigt härlig upplevelse.

 

Kanoter

Att paddla kanot är väldigt rofyllt. Är man vatten-/sjöovan är detta den perfekta starten. Det är enkelt att lära sig manövrera kanoten samtidigt som den är stabil ger er möjlighet att komma nära naturen från ett annat håll än land. Om man paddlar kanot kan man också få med sig mycket utrustning då det finns stor yta till att lasta.

Vi är återförsäljare åt Ossagian canoes. Dessa original kanoter i aluminium är självklart kvalitetsstämplade.

 

SUP

SUP som står för Stand Up Paddleboards är en väldigt rolig och enkel vattenaktivitet som ger dig möjlighet att snabbt förflytta dig över vattnet.

Våra SUP:ar är snälla och passar för nybörjare då de inte har så lätt för att välta. Så alla som provar SUP kommer förundras över hur enkelt och roligt det är.

Vi har möjlighet att ta aktiviteten till dig och din sjö eller ditt hav. Välkommen med din förfrågan!

 

Pris från 400kr/person exkl. moms.

Didgeridoo AB är Godkänd kanotuthyrare av Svenska kanotförbundet och följer deras rekommenderade föreskrifter för uthyrning. Priser inkluderar flytväst.

prova på stand up paddle, sup

Kajaka i en å eller på en sjö

övernatta i naturen med didgeridoo event och aktivitet

paddla i en å, heldagsevent, hajk

Stand Up Paddle SUP

Kajaker i en av didgeridoos bilar

Didgeridoo E & A AB är godkänd kanotuthrare av svenska kanotförbundet

 

Lilla Reklamstugan